koMbo

Informatie
koMbo is de verzamelnaam van kinderopvang Meijel en basis onderwijs.
Als combinatiefunctionaris zorgt Joyce Tijssen voor een leuk activiteitenaanbod naschool en in vakanties. Dit aanbod is gericht op sport, cultuur én muziek, en toegankelijk voor alle kinderen van 0 - 18 jaar in kindomgeving Meijel. Hier valt ook de sport- en cultuurcarrousel onder, aangeboden door verschillende verenigingen uit Meijel.

Voor alle activiteiten geldt dat deze worden aangeboden om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport, cultuur en muziek. Daarnaast dragen de sportactiviteiten bij aan het bevorderen van een gezonde leefstijl, zowel op het gebied van beweging als op het gebied van gezonde en verantwoorde voeding.  

Kosten
De kosten voor activiteiten bedragen € 1,- per keer (tenzij anders vermeld). Dit bedrag kan op de dag zelf betaald worden. De mogelijkheid bestaat om een strippenkaart te kopen waarop elke keer € 1,- wordt afgestreept. Kinderen die op het desbetreffende dagdeel opvang afnemen bij SKM hoeven geen eigen bijdrage te betalen.

Programma en inschrijven
Het activiteitenprogramma is terug te vinden onder de button kombo op de homepage van deze website. Hier kunt u uw zoon/dochter ook inschrijven voor de activiteiten.

ContactKoMbo
Combinatiefunctionaris
Joyce Tijssen
t. 077-4660488 
Contact
Stichting Kinderopvang Meijel
Kurversweg 4
5768 RS Meijel
t. 077-4664560