Wist u dat de kinderen uit de buurdorpen na school worden opgehaald

26-05-2015
Vanaf de meivakantie 2014 zijn we gestart met het ophalen van kinderen uit Helenaveen. Tegewoordig worden uit de buurdorpen Neerkant, Helenaveen en Grashoek kinderen na school opgehaald.
Plaatsing
Het betreft een NSO (naschoolse opvangpakket per school) in combinatie met vakanties.
Dit betekent opvang op de betreffende dag na schooltijd inclusief het halen van uw kind door SKM met ons eigen vervoer, en op schoolvrije dagen de gehele dag opvang.
Op vakantiedagen verzorgen we geen vervoer en ook het ophalen 's avonds op schooldagen dient u zelf te doen bij SKM.  Er bestaat een mogelijkheid om opvang tot 19.00 uur af te nemen. De vakantieopvang zit wel in het aangeboden pakket en deze vindt uiteraard plaats op onze locatie in Meijel met bekende kinderen en leiding.
 
Zwemles
Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons zwemles aanbod. Uw kind gaat met de bus van SKM mee naar de zwemles en wordt nadien teruggebracht naar de stamgroep bij SKM (of wordt door u bij Beringerzand opgehaald). Zwemles kost € 17,- per maand voor de ouders, daarnaast zijn er voor u inschrijfkosten en diplomakosten. Zie voor meer info op de website onder:

wist u dat -->zwemles.

Activiteitenaanbod
Natuurlijk kan uw kind aan alle andere activiteiten, sport/creatief en ander aanbod meedoen zonder extra kosten. Om een indruk te krijgen van het aanbod, kunt u een kijkje nemen onder de button KoMbo . Daarnaast kunnen de kinderen natuurlijk naar hartenlust spelen op de speelplaatsen en in de groepsruimten waarover SKM beschikt.
 

Stichting Kinderopvang Meijel

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende rondleiding, informatiepakket of antwoord op uw vragen.